Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Lucas Silva udlejes igen

Lucas Silva udlejes igen

13. juni 2016 | af René Bresson

Lucas Silva, der i sidste sæson var udlejet til Olympique Marseille, udlejes igen næste sæson. Her får du Real Madrids plan med brasilianeren.

Lucas Silva har haft en svær sæson i franske Olympque Marseille, hvor han var udlejet sidste sæson. En krig mellem træner Míchel og præsident Vincent Labrune endte med, at Real Madrid-legenden blev fyret som træner for det franske hold, og det fik den konsekvens, at Lucas Silva blev sendt ud i kulden af den nye træner.

På trods af brasilianerens svære sæson er der ifølge Marca hele ni klubber i Spanien, Tyskland, Italien og Portugal, der har spurgt efter midtbanespilleren med henblik på næste sæson. Planen er, at han udlejes til en klub, hvor han er garanteret en masse spilletid næste sæson, så han på den måde kan få mere erfaring i europæisk fodbold. Lucas Silva kom til Real Madrid fra Cruzeiro efter at have vundet den brasilianske liga og være blevet kåret til ligaens bedste midtbanespiller.

Real Madrid har fuld tiltro til Lucas Silva

Selvom Lucas har fået en mere end svær start på sit europæiske eventyr, har kongeklubben fortsat fuld tiltro til midtbanespilleren. Derfor udelukker klubben at sælge ham med en købsklausul. Real Madrid håber at have fundet en klub til ham, inden opstartssæsonen indledes, men Zinedine Zidane udelukker heller ikke, at han rejser med truppen til Canada og USA.

Lucas Silvas manglende europæiske pas er et problem

Chancerne for, at Lucas bliver en del af truppen næste sæson er nærmest ikke-eksisterende. Sagen er nemlig den, at han ikke har et europæisk pas. Real Madrid må maksimalt have tre spillere uden europæisk pas i truppen, og lige nu er de tre pladser optaget af James Rodríguez, Casemiro og Danilo.

Før brasilianeren kan blive en del af den madrilenske trup, skal en af spillerne altså tildeles et spansk pas.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.