Måltørken fortsætter for Real Madrid

24. august 2015 | af René Bresson

Real Madrid har under Rafa Benítez haft ualmindeligt svært ved at få bolden i netmaskerne. 0-0-kampen i går var holdets fjerde nulløsning ud af ni opgør – derudover tabte man 0-1 til Bayern München.

Real Madrid har haft store problemer med at score i starten af denne sæson. Ud af ni kampe har madrilenerne således forladt banen uden at score hele fem gange (Roma, Milan, Valerenga, Sporting Gijón og Bayern München). Benítez mener ikke, det er et alvorligt problem, men noget måtte han have bemærket, eftersom han bedte om en angriber som noget af det første, da han kom til klubben. Klubben nægtede med henvisning til, at man har Bale og Cristiano. Efter ni kampe er faktum dog, at stjernerne kun har scoret et mål hver. Waliseren har spillet ni kampe, mens portugiseren har spillet seks.

Benítez forklarede i går, at det var den sidste aflevering og den manglende træfsikkerhed, der var grunden til de manglende mål. I går havde Real Madrid otte skud inden for rammerne og 14 styks uden for. Cristiano forsøgte på alle mulige måder, med højre, med venstre og med hovedet… Det var dog umuligt at passere Pichu Cuéllar, der ti minutter før tid med en mesterredning forhindrede Cristiano i at blive matchvinder.

Bale forsøgte sig også fra alle sider, undtagen hans vante højreside, men det var heller ikke hans aften. Han havde sin største chance i første halvleg, hvor han kom forbi Pichu Cuéllar, men efterfølgende sparkede bolden i sidenettet fra en spids vinkel.

0-0-kampe er ikke vanlig kost for Real Madrid

De manglende mål begynder at bekymre Madrid-spillerne, der de seneste år har været vant til at fejre fire-fem mål hver kamp. Holdet er inde i en noget uvant stime. Således har holdet kun spillet 0-0 tre gange de seneste tre sæsoner. 0-0 imod Atlético Madrid i Champions League sidste sæson, efter 59 kampe, 0-0 imod Xátiva i pokalturneringen i sæsonen 2013/2014 og 0-0 imod Sadar i sæsonen 2012/2013 efter 61 kampe. Benítez kan dog trøste sig med, at José Mourinho også debuterede i La Liga med en 0-0 i august 2010 imod Mallorca.

La Liga er først lige begyndt…

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.