Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Marca: Lucas Silva udlejes til fransk klub

Marca: Lucas Silva udlejes til fransk klub

25. august 2015 | af René Bresson

Med en uge tilbage af sommerens transfervindue ser det endelig ud til, at Real Madrid har fundet Lucas Silvas destination.

Real Madrid har i øjeblikket fire spillere i truppen uden et europæisk pas – James Rodríguez, Danilo, Casemiro og Lucas Silva – hvilket er en for meget. James er en af holdets bærende spillere, mens Danilo og Casemiro netop er blevet hentet ind som forstærkninger denne sommer. Det betyder, at Lucas Silva bliver nødt til at forlade den spanske hovedstad, han flyttede til i vinterens transfervindue i januar.

Med en uge tilbage af sommerens transfervindue har Real Madrid nu endelig fundet den rigtige destination til den brasilianske midtbanespiller. Ifølge Marca bliver det nemlig franske Marseille, der får glæde af midtbanetalentet denne sæson. Den franske klub har for nyligt ansat Real Madrid-legenden Míchel som ny cheftræner, og han mener, at Lucas Silva kan gå hen og blive en vigtig spiller for klubben.

Míchel har derfor anmodet Real Madrid om at leje Lucas Silva for resten af sæsonen, hvilket både kongeklubben og spilleren selv betragter som den bedste løsning for hans fremtid. Skiftet forventes at falde på plads inden længe.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.