Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Mateo Kovacic’ Champions League-forbandelse

Mateo Kovacic’ Champions League-forbandelse

14. september 2015 | af René Bresson

Mateo Kovacic har ikke mange gode minder fra Champions League. Faktisk har han aldrig vundet en Champions League-kamp i 12 forsøg. I morgen, når Real Madrid møder Shakthar Donetsk, får han muligheden igen.

Mateo Kovacic har spillet 12 Champions League-kampe i sin karriere, og ingen af gangene har han forladt banen med en sejr. Det ser ud til, at der hviler en forbandelse over kroaten. Hans debut som 17-årig er muligvis det eneste gode minde, han har fra turneringen. Dengang mødte han faktisk sin nuværende klub, Real Madrid.

Ud af de 12 kampe er det blevet til hele 11 nederlag og en uafgjort. Det skal dog siges, at alle kampene blev spillet for Dinamo Zagreb, der ikke ligefrem er en velrenomeret klub i Champions League-sammenhæng. I morgen får han i stedet mulighed for at tørne ud for Champions League-historiens mest vindene klub.

1014 dage uden Champions League-fodbold

Kovacic havde nok håbet at ændre på den triste statistik, da han i 2013 skiftede til Inter Milan. Den italienske Milano-klub har imidlertid været en skygge af sig selv de seneste år, og det betød, at kroaten ikke spillede en eneste Champions League-kamp i løbet af de to et halvt år, han spillede for klubben.

Det er kun Benítez, der ved, om Kovacic får lov at spille fra start i morgen, men det virker sikkert, at han i hvert fald får nogle minutter, som det har været tilfældet i de seneste ligakampe. Det er 1014 dage siden, at midtbanetalentet sidst spillede en Champions League-kamp. Det gjorde han, da han foran sine fans i Zagreb spillede uafgjort imod Dynamo Kiev og dermed indkasserede sit første point i turneringen.

I morgen får Kovacic højst sandsynligt muligheden for endelig at smile i Champions League-sammenhæng og dermed gøre en ende på forbandelsen. Real Madrid, der endelig ser ud til at have fundet målformen med 0-6- og 5-0-sejre i de sidste to ligakampe, er storfavoritter imod Shakthar Donesk, der gæster Santiago Bernabéu.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.