“Min drøm er at slutte min karriere i Real Madrid”

14. oktober 2015 | af Louay Awada

I går modtog Cristiano Ronaldo sin fjerde Guldstøvle efter at have scoret hele 48 ligamål i bare 35 kampe. ElMadrid.dk bringer her oversættelsen af MARCAs interview med portugiseren. 

Efter at have vundet så mange individuelle titler, hvad betyder denne for dig?
Det er en meget vigtigt pris for mig, blandt de vigtigste jeg har vundet, fordi en angribers arbejde er at scorer mål. At slutte som topscorer i Europa for fjerde gang er en ære for mig.

Forestillede du dig nogensinde, at du skulle blive firedobbelt europæisk topscorer og Guldstøvle-vinder, da du startede?
Nej, selvfølgelig ikke. Jeg troede, at jeg kunne vinde en, måske to, men ikke fire.

Hvad er der tilbage for dig at gøre i Real Madrid? Kan du se dig selv slutte din karriere her?
Jeg ønsker at vinde mere. Jeg føler mig stadig god og ung. Jeg er 30 nu, og jeg vil gerne fortsætte med at spille fem eller seks år mere. Jeg ved, at det bliver sværere med alderen, men jeg tror det er muligt. Som jeg har sagt flere gange før, min drøm er t slutte min karriere i Real Madrid.

Hvem tror du dine rivaler vil være til den næste Guldstøvle?
Der er mange gode angribere i Europa, og jeg føler mig privilegeret over at have vundet den fire gange, men jeg ønsker at vinde mere.

Mener du, at du har ting som du stadig kan forbedre?
Bestemt. Jeg kan ikke fokusere på en ting, men snarere prøver jeg at blive bedre og bedre hele vejen rundt.

Så, hvilke facetter i dit spil føler du, at du kan forbedre?
Mine hovedstød, positionering frispark… Som jeg ser det, bør du aldrig tro, at du ved det hele. Hvis du tænker på den måde, vil du aldrig forbedre dig og du vil gå i stå. Jeg gør altid mit arbejde med henblik på at blive bedre.

Hvilke mål har du sat dig selv for denne sæson?
Jeg går altid efter mere. Jeg vil have min femte Guldstøvle, derefter min sjette… Real Madrid skal altid vinde trofæer og dette år er ikke anderledes. Vi vil vinde La Liga, Champions League og Copa del Rey.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.