Morata: Jeg skal ikke bevise noget overfor Zidane

27. juni 2016 | af Louay Awada

Morata er lige nu til EM sammen med det spanske landshold. Alligevel har den unge spanier fundet tid til at snakke om sit skifte tilbage til Real Madrid.

Morata håber på at spille en stor roller runder Zinedine Zidane og mener, at han har fortjent en ny chance i den spanske hovedstad efter hans præstationer i Serie A og ved denne EM-slutrunde.

– Jeg behøver ikke at bevise noget overfor Zidane. Det er ikke ligesom at jeg stadig er Castilla-spiller. Trænerstaben vil afgøre om jeg hører til i Real Madrid. Jeg vil give mit bedste for at få en plads i deres planer.

Morata understregede også, at hans mål er at være glad og repræsentere en klub der værdsætter ham. Han fortalte også, at han ikke har tænkt over muligheden, at Real Madrid kan sælge ham videre senere på sommeren.

– Jeg tænker ikke rigtig på min fremtid fordi jeg er fokuseret på at hjælpe Spanien med at vinde EM. Som det er nu er jeg Real Madrid-spiller. Jeg ville elske at være en vigtig del af denne klub og kæmpe for en plads.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.