Morata-retur kan betyde exit for Jesé

21. juni 2016 | af Louay Awada

Juventus bekræfter i dag at Morata vender tilbage til Real Madrid. Med denne nyhed spekuleres der i om Jesé vil søge spilletid andetsteds. Hvis dette er tilfældet, ønsker Real Madrid at forny hans kontrakt før et evt. lejeophold.

Moratas tilbagevenden til Real Madrid truer Jesés chancer for spilletid betydeligt. Denne sæson har kanarieren kun spillet 1.256 minutter af 4.860 mulige. På grund af dette vil Jesé angveligt være intersseret i et skifte for mere spilletid.

Tilbagekøbsklausul eller lejeophold?

Jesé mangler ikke bejlere. Bayer Leverkusen er et af de mange hold der har vist interesse, derudover er der også interesse fra adskillige La Liga-klubber. Hvis Jesé forlader klubben er Real Madrid interesserede i at sælge ham med en tilbagekøbsklausul som det også var tilfældet med Dani Carvajal og nu Álvaro Morata.

Det er dog mere sandsynligt at Jesé udlejes. Hvis der skal blive tale om et lejeophold skal Jesé først forlænge sin nuværende kontrakt der udløber i juni næste år. Ifølge AS har Real Madrid allerede indledt kontraktforhandlingerne med Jesé.

 

 

 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.