Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Mourinho til Morata: “Du bliver vigtig her”

Mourinho til Morata: “Du bliver vigtig her”

12. juni 2017 | af Louay Awada

Alvaro Morata har ikke fået den ønskede spilletid i denne sæson, men beslutningen om at skifte ser ud til at være taget selvom den ikke har været nem for canterano’en.

Den 24-årige spanier ønsker at føle sig vigtig igen og spille i de afgørende kampe, hvilket er noget José Mourinho kan tilbyde ham i Manchester United.

Morata har fået nok af kun at spille andenviolin og kun få spilletid når andre spillere skal spares. Dette har altså ført til at spanieren i fredags informerede klubben om sit ønske om at skifte.

Et opkald fra Mourinho har været vendepunktet og fjernet hvilken som helst tvivl og gjort det klart for Morata, at et skifte er den rigtige beslutning. Angiveligt har Mourinho sagt: “Kom til Manchester, du bliver vigtig her”.

Morata er angiveligt allerede nået til enighed med Manchester United omkring de personlige vilkår i kontrakten. Nu mangler klubberne at blive enige om en aftale.

Ifølge MARCA bliver Morata den dyreste spanske spiller nogensinde og melder en pris på omkring 70 mio. euro. Dermed overgår Manchester United beløbet på 58,5 mio. euro som Chelsea betalte for Fernando Torres tilbage i2011.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.