Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Officielt: Coentrão skifter til fransk klub

Officielt: Coentrão skifter til fransk klub

26. august 2015 | af Louay Awada

Real Madid og Ligue 1-klubben Monaco er nået til enighed om en sæsonlang lejeaftale af venstrebacken Fabio Coentrão.

Real Madrid bekræfter onsdag aften, at man har indgået en aftale med AS Monaco om at udleje venstrebacken sæsonen ud.

I morgen torsdag skal Coentrão gennemgå det obligatoriske lægetjek, før et skifte er på plads i Monaco, hvor han jagter mere spilletid end det har været tilfældet den seneste tid i Real Madrid. I sidste sæson spillede han kun 17 kampe fordelt på ni kampe i ligaen, fire kampe i Champions League, én kamp i Copa del Rey, den spanske supercup, den europæiske supercup og én kamp i VM for klubhold i Marokko.

Coentrão skiftede fra Benfica til Real Madrid i sommeren 2011 for 30 mio. euro, samtidig blev Ezequiel Garay sendt den anden vej. Coentrãos nuværende kontrakt med Real Madrid udløber til juni 2018. Han har spillet 100 kampe for Real Madrid, scoret ét mål, og assisteret ti mål. Hans tid i Madrid har været plaget af mange skader. Sidst han var i kamp, var for Portugal mod Italien tilbage i juni, hvor han også pådrog sig en skade, der har holdt ham ude af opstartssæsonen med Rafa Benítez.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.