Officielt: Spansk fodbold på dansk tv de næste tre år

13. oktober 2015 | af René Bresson

 

Real Madrids fans har måttet se langt efter Real Madrids stjerner på dansk tv i denne sæson, eftersom der ikke har eksisteret en dansk tv-aftale for den indeværende sæson. SBS/Discovery har hidtil haft rettighederne til spansk fodbold, men valgte ikke at forlænge aftalen. Hidtil har ingen andre budt ind på rettighederne. Men nu kommer MTG-koncernen til undsætning…

Nu kan du igen nyde Cristiano Ronaldo & Co. fejre deres mange scoringer på dansk tv. MTG-koncernen har nemlig sikret rettighederne til spansk fodbold (og italiensk fodbold) for indeværende og de kommende to sæsoner. Viasat er et datterselskab under MTG-koncernen, hvilket betyder, at Real Madrid vil blive vist på TV3+, TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2 samt Viaplay.

Du kan allerede glæde dig til at se Real Madrid på skærmen i weekenden. Således vises Real Madrids hjemmekamp imod Levante på lørdag på TV3 Sport 1 direkte fra klokken 16:00. Kongeklubben er hårdt ramt af skader, så det er et svækket madrilensk hold, der tørner ud på Santiago Bernabéu. Læs Marcas bud på startopstillingen her.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.