Optakt: Atlético Madrid-Real Madrid

4. oktober 2015 | af Louay Awada

I aften står Real Madrid overfor sæsonens hidtil sværeste og vigtigste kamp, når man gæster Estadio Vicente Calderón, hvor bysbørnene fra Atlético Madrid venter. Kampen fløjtes i gang klokken 20.30 af dommer Undiano Mallenco.

Benítez står i aften overfor sin sværeste opgave hidtil som Real Madrid-træner. Real Madrid har den seneste tid haft et kompleks når man har gæstet Vicente Calderón, det er ikke blevet til en sejr de seneste fem gange man har taget turen til det sydlige Madrid. I alt er det blevet til fire nederlag og et uafgjort resultat. Man skal helt tilbage til den 2. november 2014 for at finde den seneste udesejr mod Diego Simeones tropper.

Benítez kan i dag glæde sig over at have både Bale og Sergio Ramos til rådighed i den livsvigtige kampe. Med en sejr i aften kan Real Madrid kravle op på førstepladsen endnu engang, idet FC Barcelona tabte med 2-1 mod Krohn Dehlis Sevilla – danskeren scorede i øvrigt kampens første mål.

Både AS og MARCA er helt enige omkring aftenens startopstilling: ATL-RMA

Real Madrid møder i aften et Atlético hold som har tabt de seneste to kampe, først i ligaen med 1-0 ude mod Villarreal og dernæst hjemme mod Benfica med 1-2. Atletico ligger på en 5. plads før aftenens kamp med 12 point efter 6 kampe med en samlet målscorer på 9-3.

Kampen kan i aften ses direkte på TV3+ idet Viasat har valgt at købe rettighederne til denne ene kamp.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.