Optakt: El Derbi Madrileño

27. februar 2016 | af Louay Awada

I eftermiddag står Zindane overfør sin hidtid sværeste og vigtigste kamp, når Real Madrid tager imod bysbørnene fra Atlético Madrid, der ligger lige over Real Madrid med et point mere. Kampen fløjtes i gang klokken 16.00 af dommer Clos Goméz.

Real Madrid møder i eftermiddag et Atlético-hold, som har spillet uafgjort i de seneste to kampe og hvor det kun er bleve til fire sejre i de seneste ti kampe i alle turneringer (to sejre, fire uafgjorte og to nederlag). Med en sejr i dag kan Zidane og co. gå forbi Atlético Madrid på 2. pladsen med to point.

Siden Champions League-finalen den 24. maj 2014 har de to Madrid-klubber mødt hinanden hele ni gange, hvor det er blevet til hele fire nederlag, fire uafgjorte og kun en enkelt sejr til Real Madrid. Tre af nederlagene er dog kommet på udebane, mens  man skal tilbage til 13. september 2014 for at finde det sidste nederlag til Diego Simeones tropper. Det omvendte opgør i denne sæson endte 1-1, hvor Atlético fik udlignet syv minutter før tid.

Zinedine Zidane skal til dagens kamp se bort fra vigtige spillere som Marcelo, Pepe og Gareth Bale, men kan imidlertid glæde sig over, at Benzema er blevet klar. truppen til kampen er følgende:

Målmænd: Keylor Navas, Casilla, Yáñez.
Forsvar: Varane, Ramos, Nacho, Carvajal Danilo.
Midtbane: Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco.
Angreb: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé, Lucas Vázquez, Borja Mayoral.

Den forventede opstilling til dagens kamp er følgende:

El Derbi

 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.