Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Optakt: Sevilla-Real Madrid

Optakt: Sevilla-Real Madrid

8. november 2015 | af Louay Awada

I aften gæster Benítez’ tropper Estadio Ramón Sánchez Pizjuán hvor andaluserne fra Sevilla venter. Kampen fløjtes i gang klokken 20.30 af José Luis González González. 

Real Madrid møder i aften et Sevilla-hold som har fået en elendig start på sæsonen, som kun har tolv point efter ti kampe. Det er blevet til tre nederlag, tre uafgjorte og fire nederlag for andaluserne med en målscorer på 14-14.

I forhold til tirsdagens kamp mod PSG må Benítez se bort fra Keylor Navas og Marcelo som begge er ude med skader. Benítez kan dog glæde sig over at både James og Bale er kommet over deres skader.  Sidst Real Madrid var på besøg i Sevilla blev det til en sejr på 2-3 og madrilenerne har vundet de seneste tre indbyrdes opgør. Især Cristiano Ronaldo føler sig godt tilpas når han spiller mod Sevilla, portugiseren har scoret hele ti mål i de seneste fire kampe mod Sevilla.

Både AS og Marca er enige om at Benítez stiller op med en 4-2-3-1-formation og hvordan Real Madrid stiller op i dag. I forhold til midtugens kamp er der hele fire ændringer: Casilla, Nacho, James og Vázquez spiller i stedet for Navas, Mrcelo, Jesé og Isco.

Real Madrids forventede hold:

Casilla; Danilo, Varane, Ramos, Nacho; Modric, Casemiro; Vázquez, Kroos, James; Ronaldo.

Kampen sendes direkte på 6’eren fra klokken 20.30.SEV-REA

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.