Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Otte Real Madrid-stjerner kandiderer til ‘Årets UEFA-Hold’

Otte Real Madrid-stjerner kandiderer til ‘Årets UEFA-Hold’

23. december 2016 | af René Bresson

Real Madrid dominerer listen over kandidater, der kan blive en del af ‘Årets Hold’, som UEFA kårer på baggrund af stemmerne fra brugerne på UEFA.com. Otte Real Madrid-stjerner er blandt de 40 finalister, hvilket ingen anden klub kan prale af.

Keylor Navas, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Luka Modric, Toni Kroos, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo. Otte Real Madrid-spillere kandiderer til at blive en del af ‘Årets UEFA-hold’. Det er tre mere end FC Barcelona og Atlético Madrid, der begge har fem spillere med på listen.

Real Madrids europæiske double i form af Champions League og den europæiske Super Cup sammen med Cristiano Ronaldo og Pepes roller i Portugals EM-sejr har cementeret Los Blancos’ dominans blandt finalisterne. Nu bliver det spændende at se, hvor mange af Real Madrids otte finalister, der ender med at indtage en plads på Årets Hold. I 2015 havde man tre repræsentanter (Ramos, James og Cristiano), samme antal som i 2014 (Ramos, Bale og Cristiano).

Cristiano kan med al sandsynlighed se frem til at blive en del af holdet for ellevte gang i sin karriere. Portugiseren har været en del af holdet ti gange, hvor Lionel Messi har haft æren syv gange. Sergio Ramos er den nuværende Real Madrid-spiller, der har været på holdet andenflest gange (seks gange).

Afstemningen foregår på UEFA.com frem til 3. januar, og indtil videre har mere end 5 mio. brugere afgivet deres stemmer. Årets Hold afsløres den 5. januar.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.