breaking news

Overblik: Sådan ser Real Madrids skadesliste ud pr. 12 oktober

12. oktober 2015 | af René Bresson
Overblik: Sådan ser Real Madrids skadesliste ud pr. 12 oktober
Generel info
0

FIFA-virussen har sendt op til flere Real Madrid-spillere til tælling. ElMadrid.dk giver dig her overblikket over Real Madrids skadesliste pr. 12. oktober 2015.

Rafa Benítez går rundt i Madrid og håber på, at landskampspausen snart er forbi. Den spanske træner må nemlig se en af hans spillere blive skadet for hver spillerunde. Den seneste til at blive ramt af FIFA-virussen er Luka Modric, hvis skade i inderlåret gør, at han ikke kan deltage i Real Madrids næste kamp imod Levante. I torsdags var det Karim Benzema, der blev skadet i Frankrigs 4-0-sejr over Armenien. I forvejen var Carvajal, Ramos, Danilo, James og Pepe at finde på skadeslisten.

Real Madrids startopstilling imod Levante kunne se således ud: Keylor; Danilo, Pepe eller Nacho, Varane, Marcelo; Kovacic, Kroos, Casemiro, Isco; Bale, Cristiano.

Real Madrids skadesliste pr. 12. oktober 2015:

Pepe: Han har været ude siden kampen imod Athletic Bilbao på San Mamés. Han vender formentlig tilbage til kampen mod Levante. Det er dog tvivlsomt, om han starter inde efter sin skade. Pepe har ikke været afsted med det portugisiske landshold, men blev i stedet i Madrid for at komme sig over sin skade. Portugiseren har endnu ikke været på træningsbanen i Valdebebas, men håbet er, at han kommer det i løbet af ugen.

Danilo: Brasilianeren har været skadet siden en landskamp i september, men kan endelig se lyset for enden af tunnellen. Han vender med sikkerhed tilbage imod Levante til stor glæde for Benítez.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dani Carvajal: Han blev skadet imod Atlético Madrid, og det blev anslået, at han ville være ude i to til tre uger. Han er derfor ikke med imod Levante. Man håber, at han er klar til Champions League-braget imod Paris Saint-Germain den 21. oktober.

Luka Modric: Kroaten er fortsat sammen med sine landsholdskammerater, og planen er, at han rejser med Kroatien til Malta, hvor de skal spille en afgørende kamp, der kan sende dem til EM. Kroatien skal vinde kampen, samtidig med at Norge ikke gør det imod Italien. Modric vil gerne støtte sine holdkammerater, og derfor vender han ikke tilbage til Madrid før på onsdag.

Karim Benzema: Franskmanden er inde i en forrygende periode og er Pichichi i La Liga i øjeblikket. Derfor kom Benzemas skade som en ekstra trist nyhed for Benítez. Benzema er ude i to til tre uger, et stort tab for den madrilenske offensiv.

James Rodríguez: Den colombianske stjernespiller har været skadet siden en landsholdssamling i september. Det var anslået, at han ville være ude i en måned, og at han kunne være klar til el derbi imod Atlético Madrid. Tre dage inden, den 1. oktober, prøvede han sig selv af i en intens træningssession på Valdebebas – men led et tilbagefald. Han forventedes derefter at være ude i tre uger, hvilket betyder, at han med lidt held er klar til kampen imod PSG. Ellers vender han formentlig tilbage imod Celta Vigo.

Sergio Ramos: Real Madrids anfører rejste ikke afsted med Spanien, men blev i Madrid for at komme sig over sin skade. Han spiller ikke imod Levante, men kan højst sandsynligt få spilletid imod PSG.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.