breaking news

Paris Saint-Germain vil sprænge banken for James Rodríguez

18. maj 2016 | af René Bresson
Paris Saint-Germain vil sprænge banken for James Rodríguez
Transfermarkedet
0

Paris Saint-Germain er klar til at sprænge banken for at hente James Rodríguez til den franske hovedstad. Ifølge AS skulle den franske klub være villige til at byde omkring 100 mio. euro på colombianeren.

Cristiano Ronaldo har længe været Paris Saint-Germains store drøm. Portugiseren er dog angiveligt tæt på at forlænge sin kontrakt med Real Madrid, hvilket betyder, at franskmændene har opgivet håbet om at tiltrække verdensstjernen. Næste spiller på ønskelisten er Cristianos holdkammerat James Rodríguez. PSG er villige til at smide op imod 100 mio. euro efter den colombianske stjerne, hvilket er langt mere end de 77 mio. euro, som Real Madrid har betalt for offensivspilleren indtil videre.

James kender allerede til Paris Saint-Germains interesse

PSG har allerede gjort James opmærksom på, at de ønsker at gøre ham til en af de bedst betalte fodboldspillere i verden. Planen er, at James skal overtage den status, som Zlatan Ibrahimovic har haft de sidste fire år. Med Ibrahimovic’ afgang fra Paris vil PSG have, at James bliver deres projekts nye leder de næste seks år. Nasser Al-Khelaifi, klubbens præsident, og Jorge Mendes, James’ agent, har et fremragende forhold til hinanden, hvilket kunne gøre forhandlingerne nemmere. Al-Khelaifi forsøgte at hente colombianeren efter hans fremragende VM i Brasilien, men James valgte Real Madrid i stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

James Rodríquez er ikke til salg, men…

På trods af de gode forhol mellem Real Madrid og PSG, så har den madrilenske klub ikke tænkt sig at sælge deres offensivstjerne. Colombianeren vil efter sigende overveje sin fremtid efter Champions League-finalen den 28. maj, men klubben har gjort hans agent opmærksom på, at han ikke er til salg. Det er både Florentino Pérez og Zinedine Zidane enige om. Dog spekuleres der i, om et kæmpebud fra PSG og spillerens ønske om at få mere spilletid kan ændre på situationen.

Så meget betalte Real Madrid for James Rodríguez

Football Leaks har tidligere afsløret detaljer om James’ skifte til kongeklubben. Real Madrid betalte i første omgang 75 mio. euro for spilleren. Dertil lægges 1 mio. euro for hver gang, Real Madrid kvalificerer sig til Champions League, mens James er i klubben (maks. fem mio. i alt). Det samlede beløb kan ende med at stige til 90 mio. euro. Hvis James ender på podiet til Ballon d’Or-prisuddelingen, får Monaco fem mio. oveni, og hvis han vinder i løbet af sin tid i Real Madrid, modtager de fem mio. euro yderligere.

 

Del nyheden med dine venner:

Læs også:

Cristiano Ronaldos frisparksstatistik i Real Madrid
Gode nyheder til Benítez inden el derbi
Brexit kan have store konsekvenser for Real Madrid

Comments are closed.