Pepe nærmer sig måske Real Madrid-exit

26. december 2016 | af Louay Awada

Pepe kan blive den næste i rækken af mange topspillere der skifter til den pengestærke kinesiske liga. Den manglede enighed mellem Real Madrid og Pepe om en ny kontrakt har fået portugiseren til overveje lukrative tilbud fra Kina.

Pepe har kontraktudløb til sommer og efter et års forhandlinger uden enighed kan det tyde på at midterforsvaren tid i klubben er ved at rinde ud efter 10 år. Klubben har tilbudt Pepe en kontrakt af et års varighed med option på endnu et år afhængig af spillerens præstationer, mens Pepe kræver en kontrakt af to års varighed frem til 2019.

Angiveligt har klubben Hebei China Fortune som trænes af den tidligere Real Madrid-træner Manuel Pellegrini tilbudt en kontrakt med en årsløn på hele 10 mio. euro. Pepes nuværende årsløn i Real Madrid er 4,5 mio. euro.

Et skifte til Kina i en alder af 34 vil sætte Pepes VM-deltagelse i 2018 i fare og derfor vil den bedste beslutning med hensyn til hans internationale fremtid være at blive i Madrid.

Efter sit comeback den 26. november i 2-1-sejren mod Sporting Gijón sagde Pepe følgende:

“Min kontraktsituation er op til klubben. Jeg vil vente til den sidste dag af min kontrakt, hvis det er det jeg bliver nødt til. Jeg vil slutte min karriere i Real Madrid.”

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.