Rafa Benítez om Bale, Benzema, James…

28. august 2015 | af René Bresson

Rafa Benítez snakkede i dag på en pressekonference foran pressen forud for morgendagens La Liga-kamp imod Real Betis. ElMadrid.dk bringer her et uddrag af, hvad den madrilenske træner ifølge Realmadrid.com udtalte på dagens pressekonference.

Om kritikken af Bale

– Jeg forstår, at der er mange informationsmedier, og at de er nødt til at levere nyheder. Det betyder, at de bliver nødt til at gøre en masse ud af en mindre nyhed. Med Bale virker det til, at en spiller, der er hurtig, afslutningsstærk, driblestærk og kan gøre så mange ting godt, er et problem.

– At have muligheden for at have Bale, Ronaldo, Benzema og Jesé i angrebet er en velsignelse, ikke et problem. At skabe de debatter overrasker mig meget. Vi var det hold, der havde flest afslutninger på mål i første spillerunde. Hvis det er at være defensiv, så ved jeg ikke hvad. At angribe handler om at søge at gøre skade på modstanderen. Det er, hvad vi gjorde. Det er ikke defensivt, det er offensivt, men uden træfsikkerhed.

Om Sporting Gijón-kampen

– Man laver altid analyser efter hver kamp. Det overraskede mig at høre mange folks mening om, at vi var defensive. Vi var det hold, der havde flest afslutninger. Der er aspekter, vi skal rette op på. Det har vi snakket om og set på video. Jeg arbejder for, at holdet hele tiden blive mere konkurrencedygtigt.

Om James’ placering på bænken

– Der er folk, der er interesseret i at skabe debat. James er en stor spiller og fundamental for os, ligesom Isco og resten af hans holdkammerater er. Det er blot en teknisk beslutning, at han ikke spillede, der er ingen debat.

Om Karim Benzema

– Efter tre uger, hvor han har trænet selv, er han ikke i samme kampform som sine holdkammerater. Han er klar til at spille, men vi må se, hvor mange minutter han er klar til. Vi skal afgøre, om han starter inde, eller hvor mange minutter han kan få på banen.

– Han er en stor spiller. Han er en angriber, der gør næsten alt godt. Hans problem er, at han skal have kontinuitet. Kvaliteten har han. Jeg giver ham det mål at score mellem 20 og 25 mål ved siden af at lægge op til mål og alt det andet. Han er fundamental for os i den offensive fase.

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.