Real Madrid donerer 1 mio. euro til syriske flygtninge

5. september 2015 | af René Bresson

Real Madrid donerer en million euro i støtte til syriske flygtninge, der kommer til Spanien. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på realmadrid.com.

Ifølge en pressemeddelelse, som Real Madrid har udsendt, var Florentino Pérez i går i kontakt med Spaniens premierminister, Mariano Rajoy, for at fortælle ham om Real Madrids donation og andre tiltag, som klubben vil sætte i gang.

Klubben har skrevet følgende på hjemmesiden:

”Real Madrid kan berette, at klubben donerer en million euro i støtte til de flygtninge, som Spanien tager imod. Tro mod dens engagement i solidaritet har klubben taget denne beslutning med målet om at støtte de mænd, kvinder og børn, som har set sig nødsaget til at forlade deres hjem på flugt fra krig og død.

Real Madrids præsident, Florentino Pérez, havde i går en telefonsamtale med premierminister Mariano Rajoy, hvor de snakkede om donationen og de andre tiltag, som klubben vil sætte i gang for at hjælpe de flygtninge, der kommer til Spanien.”

Klubben tilføjer derudover, at den overvejer flere forskellige initiativer, der især bliver rettet mod de yngste flygtninge.

Real Madrid slutter sig dermed til nogle af de andre europæiske klubber, som allerede har erklæret, at de agter at hjælpe de syriske flygtninge. Eksempelvis vil Porto donere en del af deres billetindtægter i de første to hjemmekampe i Champions League til formålet, og den portugisiske klub har i et brev til UEFA opfordret andre klubber til at gøre det samme.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.