Real Madrid vil forstærke disse positioner til sommer

4. februar 2017 | af René Bresson

Real Madrids FIFA-karantæne er med januars udløb et overstået kapital, hvilket betyder, at Real Madrid igen kan købe forstærkninger til sommer. Og det er der brug for.

I sommer var der for en gangs skyld ikke den store transferaktivitet fra Real Madrids side efter et nærmest perfekt halvt år under Zinedine Zidanes faner. Man udnyttede tilbagekøbsklausulen på Álvaro Morata og hentede de udlejede Marco Asensio og Fabio Coentrao tilbage til klubben. Ifølge AS kommer der dog andre boller på suppen fra 1. juli, når næste transfermarked åbner.

MÅLET – Courtois og De Gea truer igen Keylor Navas
De tidligere Atlético Madrid-keepere Courtois og David de Gea kommer med stor sikkerhed igen til at blive rygtet til Real Madrid til sommer, efter at Keylor Navas i denne sæson har spillet under det niveau, han viste hele sidste sæson. Spørgsmålet er derfor, om costaricaneren får lov at vogte Real Madrids mål næste sæson.

FORSVARET – Vallejo og to backs
Real Madrids backs har i denne sæson vist sig at være de mest sårbare, og til sommer bliver de helt klart en af de største prioriteter hos kongeklubben. Danilo imponerer ikke som backup for Carvajal, og Coentrao, når han endelig er klar til at spille, er ikke engang et alternativ for Zidane – han har kun spillet 150 minutter i denne sæson, hvilket gør ham til den, der har spillet mindst i truppen.

I det centrale forsvar har Real Madrid indset, at man står til at miste Pepe til Kina. Hvis portugiseren ender med ikke at forlænge med madrilenerne, så har Zidane kun Sergio Ramos, Raphael Varane og Nacho Fernández til rådighed til midterforsvarets to pladser. Der spekuleres i at hente Jesús Vallejo tilbage til Madrid, som i en alder af 20 år imponerer stort for Eintracht Frankfurt i Bundesligaen, hvor han er lejet ud til i denne sæson.

DEN CENTRALE MIDTBANE – Marcos Llorente og Isco og James’ fremtid
Marcos Llorente, der fyldte 22 år tidligere på ugen, bliver det første indkøb til den centrale midtbane. Llorente er udlejet til Alavés, og her gør han det så godt, at canteranoen menes at blive en del af Real Madrids trup næste år som backup for Casemiro på trods af Kovacic’ fremragende præstationer i denne sæson. Hvorvidt der hentes endnu en midtbanespiller, afhænger af, hvad der sker med Isco og James. Zidane er opsat på at få colombianeren tilbage på sporet, men flere europæiske storklubber står klar til at tilbyde verdensstjernen en fast plads i startopstillingen, hvilket kunne friste James til sommer. Hvad angår Isco, så udløber hans nuværende kontrakt i 2018, og lige nu trækker forhandlingerne om en ny kontrakt ud. Hvis Real Madrid ikke får overtalt Isco til at forlænge hans kontrakt, er klubben nødsaget til at sælge ham til sommer, hvis de vil tjene penge på ham.

ANGREBET – Aubameyang, det evige rygte
Der er stort set ikke en uge, hvor Borussia Dortmunds stjerneangriber Pierre-Emerick Aubameyang ikke rygtes til Real Madrid. Juventus’ Paulo Dybala er en anden angrebsstjerne, som sættes i forbindelse med Champions League-mestrene, hvis fans ikke har den samme tillid til Karim Benzema som Zidane og derfor kræver en forstærkning. Samtidig er flere europæiske storklubber villige til at smide penge efter Álvaro Morata, mens dominikanske Mariano ligeledes er ønsket i mange klubber. Derfor virker det ganske sandsynligt, at Real Madrid henter en angriber ind til sommer, der ikke blot skal dække for de mulige salg, mens også give Benzema kamp til stregen om startpladsen.

Læs også:

Kovacic har fundet sin plads i Real Madrid

Analyse: Hvorfor er Real Madrid ikke længere verdens rigeste klub?

Toni Kroos assisterer mere end nogen anden i La Liga

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Karim Benzema

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Danilo

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Fabio Coentrao

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Zinedine Zidane

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.