Real Madrid går glip af Alexander Isak – skifter til Borussia Dortmund i stedet

23. januar 2017 | af René Bresson

I sidste uge skrev Marca, som du kunne læse her på ElMadrid.dk, at det svenske angrebstalent Alexander Isak blot var dage fra at skifte til Real Madrid. Nu har svenskeren dog underskrevet en aftale med Borussia Dortmund.

Sportsavisen Marca berettede i sidste weekend, at Real Madrid var centimeter fra at lukke handlen, der skulle sende 17-årige Alexander Isak fra AIK Solna til Real Madrid. Således var det ifølge avisen blot spørgsmål om tid, før kongeklubben kunne offentliggøre købet af stortalentet, der for nyligt scorede i sin debut for det svenske landshold. Sådan blev det dog ikke. Borussia Dortmund har nemlig offentliggjort købet af angriberen, der sammenlignes med Zlatan Ibrahimovic.

Ifølge flere medier skulle Isak have underskrevet en aftale, der løber frem til 2022, og den tyske storklub skulle angiveligt have betalt AIK Solna 9 mio. euro for stjernefrøet. Da Isak blot er 17 år, og dermed mindreårig, skal Dortmund dog nu vente på, at handlen godkendes af FIFA.

AIK Solna har siden bekræftet, at de rent faktisk forhandlede med Real Madrid om Isak, men at de i sidste ende valgte at acceptere tilbuddet fra tyskerne.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.