Real Madrid har fundet den perfekte backup til Marcelo

12. marts 2016 | af René Bresson

Real Madrid har fundet den backup til Marcelo, som klubben har ledt efter i årevis. Kongeklubben har udset sig den 22-årige brasilianer Wendell, der spiller i tyske Bayer Leverkusen.

Siden Fabio Coentrao i sommer blev lejet ud til franske Monaco, har Real Madrid kun haft én naturlig venstreback i truppen, nemlig den brasilianske offensivback Marcelo. Tidligere på året kom det frem, at portugiseren er glad for at spille i Monaco, og at han ønsker at blive i det franske, når lejeaftalen udløber til sommer. Derfor har Real Madrid, efter at have indset, at det er et problem kun at have én venstreback i truppen, længe søgt efter en backup til Marcelo. Nu har de fundet ham.

Valget er faldet på Marcelos brasilianske landsholdskollega Wendell (20-07-1993), der er fast starter hos Bayer Leverkusen. Han er en af de mest eftertragtede venstrebacks i Europa grundet sin unge alder og åbenlyse talent, så det bliver ikke nemt for Real Madrid at hente venstrebacken til den spanske hovedstad. Den tyske klub hentede spilleren til Tyskland for to år siden for en sum af seks mio. euro, og siden er hans værdi skudt i vejret.

Leverkusen afviste ifølge den madrilenske sportsavis AS et bud på 20 mio. euro fra Paris Saint-Germain i januars transfervindue, og ifølge tyske medier accepterer Leverkusen ikke mindre end 35 mio. euro for det unge talent. Kilder tæt på brasilianeren har fortalt AS, at Real Madrid allerede har kontaktet spilleren og vist en konkret interesse i at købe ham. Hans agent, Christian Butcher, har desuden udtalt, at “mere end én europæisk storklub har spurgt efter Wendell”.

Atlético Madrid og FC Barcelona er også interesserede i brasilianeren, men Real Madrids største modstander i kampen om den 22-åriges underskrift bliver Paris Saint-Germain, der leder efter en erstatning for 35-årige Maxwell, som har kontraktudløb til sommer.

Et problem på nuværende tidspunkt er dog, at Wendell ikke har europæisk pas, og Real Madrid har allerede registreret de tre spillere uden, som er tilladt, nemlig Keylor Navas, Casemiro og James Rodríguez. Klubben arbejder imidlertid på at sikre colombianeren spansk statsborgerskab.

Wendell har spillet 38 kampe i denne sæson og lavet tre assists.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.