Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Real Madrid har skabt et ‘plantillón’

Real Madrid har skabt et ‘plantillón’

28. august 2015 | af René Bresson

Real Madrid har med sine nyindkøb forbedret kvaliteten væsentligt i bredden. Et af holdets store svagheder sidste sæson var netop en bænk uden de store alternativer, når der var brug for det.

Plantillón. Det spanske ord for ”en fremragende trup”. Det er et af de ord, der ifølge Marca oftest høres blandt Real Madrids ledelse i øjeblikket. Tilgangen af Danilo, Casemiro, Kovacic, Lucas Vázquez, Kiko Casilla og (som det ser ud nu) Cheryshev har forstærket truppens kvalitet i bredden betragteligt i forhold til sidste sæson. Godt nok startede Real Madrid skidt ud med et pointtab i Gijón i første spillerunde, men en sæson er ikke en sprint, den er et maraton. Og bænken kan ende med at gøre den afgørende forskel. Der er stor tiltro til truppen internt i Real Madrid.

Skader og en manglende tiltro til folkene på bænken gjorde, at Carlo Ancelotti ikke roterede meget i sidste sæson, hvilket gik ud over nogle af de spillere, der fik flest minutter i benene. Toni Kroos er det bedste eksempel.

Marca fremhæver to eksempler på situationer, hvor de manglende kvalitetsindskiftninger blev afgørende sidste sæson. Da Real Madrid i el Clásico-kampen imod FC Barcelona var bagud 2-1, skiftede Ancelotti Varane, Jesé og Lucas Silva ind i stedet for Pepe, Isco og Modric. Resultatet forblev det samme. Imod Juventus på Bernabé, efter Moratas udlignende scoring, erstattede Chicharito Benzema. En sølle udskiftning uden effekt. På bænken sad Arbeloa, Coentrao, Illarra, Pepe og Jesé…

Denne sæson bliver anderledes

I forsvaret har man sikret Danilo, der kan tilbyde dybde og offensive løsninger, når Carvajal ikke er tilgængelig. På midtbanen har man sikret sig gode backup-løsninger, når Kroos og Modric har brug for en pause. Casemiro og Kovacic har erstattet Khedira og Illarramendi. En tydelig kvalitetsforskel.

På de offensive pladser har Benítez et væld af muligheder. Lucas Vázquez og Cheryshev er begge spillere, der kan udfordre deres direkte modstandere, hvilket kommer til at blive vigtigt i kampe, hvor der skal satses offensivt, eller hvor der er brug for nye input. De er begge fløjspecialister, hvilket var en stor mangelvare sidste sæson. Jesé kommer til at fuldende BBC.

Benítez føler sig godt dækket ind på alle pladser, hvorfor han mente, at den bedste løsning var at leje stortalentet Asensio ud. Frem for at skulle udelade Asensio kamp efter kamp nåede han frem til den konklusion, at det var bedre, at han får lov til at spille et helt år i La Liga for at fortsætte sin udvikling.

Morgendagens bænk kan komme til at blive udgjort af Carvajal, Pepe, Casemiro, Kovacic, Isco og Jesé. Lucas Vázquez og Cheryshev ville i så fald igen trække sorteper, som det ligeledes var tilfældet i Gijón. Men sæsonen er lang. I Real Madrid er man sikre på, at man har en meget mere komplet trup end Barça, hvilket får den afgørende betydning, at alle er friske, når den sidste og afgørende del af sæsonen skal spilles.

Real Madrid har skabt et plantillón.

 
 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.