Real Madrid er ikke længere verdens rigeste fodboldklub

21. januar 2017 | af René Bresson

Real Madrid er ikke længere den fodboldklub i verden, der har de største indtægter. Manchester United indtager således førstepladsen på revisionshuset Deloittes seneste undersøgelse, som de offentliggjorde i torsdags.

Real Madrid har de seneste elleve år indtaget førstepladsen over de rigeste klubber i verden målt på indtægter. Den førsteplads må de imidlertid overdrage til José Mourinhos Manchester United, hvis omsætning i sæsonen 2015/16 ifølge Deloitte nåede helt op på 689 mio. euro. United har ikke ligget nummer et på ranglisten siden sæsonen 2003/04.

De forsvarende Champions League-mestre fra Real Madrid havde sidste sæson en indtægt på 620,1 mio. euro, og da ærkerivalerne fra FC Barcelona indkasserede 620,2 mio. euro, må Florentino Pérez endda også se catalanerne overhale madrilenerne på listen over verdens rigeste fodboldklubber.

Manchester Uniteds førerposition kunne meget vel blive en kort fornøjelse, hvis de sportslige resultater ikke forbedrer sig inden længe. Traditionsklubben ligger lige nu nummer 6 i Premier League, hvorfor de endnu engang risikerer at gå glip af de store økonomiske summer, der er forbundet med at kvalificere sig til Champions League.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.