Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Real Madrid skal have gang i svingdøren

Real Madrid skal have gang i svingdøren

20. august 2015 | af Louay Awada

Rafa Benítez har kun ti dage til at sende de spillere væk, som ikke indgår i planerne for denne sæson. Med Mateo Kovačić’ ankomst blev midtbanen endnu mere overbefolket, end den var i forvejen. 

Real Madrid får travlt de næste elleve dage. Truppen er større end tilladt, hvorfor der skal gang i svingdøren. Og det er der allerede. Asensio og Lucas Silva bliver sendt afsted på et lejeophold, mens Asier Illarramendi efter alt at dømme bliver solgt efter Mateo Kovačić’ ankomst. I tilfælde af De Gea også bliver hentet til klubben, ville det med al sandsynlighed betyde, at også Keylor Navas skal finde en ny arbejdsgiver.

Ifølge Marca er Asensios skifte til Espanyol allerede på plads. Klubben har stor tiltro til stortalentet, men ved, at den bedste måde for ham at forbedre sit spil på er ved at spille så meget som muligt.

Det forventes, at Ilarramendi bliver solgt, men de bud, klubben har modtaget på ham, har ikke levet op til klubbens krav, og af den grund kan et lejeophold hos en anden klub ikke udelukkes for den baskiske midtbanespiller.

Lucas Silvas trøjenummer er blevet overtaget af nyindkøbet Mateo Kovačić, og Silva skal nu vælge, hvor han ønsker at forsætte sin udvikling. Både FC Porto, Real Betis og Levante menes at være interesserede i at hente Silva på et lejeophold.

Keylor Navas er endnu en spiller, hvis fremtid stadig er uafklaret. Hvorvidt costaricaneren bliver eller forlader klubben, afhænger af De Gea. Hvis De Gea som forventet fuldfører sit skifte til Madrid, bliver Navas bedt om at forlade klubben. Afklaringen på hans fremtid kan trække helt ud til den 31. august, hvor transfervinduet lukker.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.