Real Madrid vil hente venstreback i januar

28. november 2015 | af Louay Awada

Ifølge Marca ønsker Real Madrids ledelse at hente en backup til Marcelo i januar efter at brasilianeren blev skadet i sidste uges Clásico. 

Flere navne har været oppe at vende, herunder den schweiziske landsholdsspiller Ricardo Rodríguez, som også tidligere har været rygtet til Real Madrid. Lyons 22-årige Samuel Umtiti er en anden mulighed. Ludogorets brasilianske venstreback Natanael nævnes også som en mulighed, men en spiller uden europæisk pas vil ikke være den mest optimale løsning, idet klubben ikke har flere pladser i truppen til spillere med ikke-europæisk pas.

Real Madrid foretrækker at hent en spiller der ikke er Champions League-bundet. Spanske Alberto Moreno, der tidligere har været i klubbens søgelys er en reel mulighed.

Marcelos skadesfrekvens ser ikke ud til at falde på trods af en opmuntrende periode i løbet af de første måneder af sæsonen med godt spil. Den brasilianske landsholdsspiller er nu igen skadet, og det lider Real Madrid nu af på grund af Benítez’ idiotiske beslutning tilbage i sommers om, at afvise klubbens tilbud om at hente en backup til Marcelo.

Benítez hævede i sommers, at han ikke ønskede at skabe gnidninger i truppen ved at hende endnu en spiller. De nuværende alternativer med hårdtarbejdende Nacho, dyrt indkøbte Danilo og veteranen Arbeloa er ikke overbevisende og på baggrund af dette må Benítez nu revurdere den udtalelse.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.