breaking news

Real overvejer at udleje eller sælge Jesé

27. juni 2016 | af Louay Awada
Real overvejer at udleje eller sælge Jesé
Transfermarkedet
0

Jesé Rodriguez har stadig en fremtid i Real Madrid, men klubben overvejer at lade ham gå, enten på en lejeaftale eller et salg med en tilbagekøbsklausul.

Flere Real Madrid-spillere er blevet solgt med tilbagekøbsklausuler i de seneste år. Álvaro Morata som blev købt tilbage Fra Juventus i sidste uge er det seneste eksempel.

Dani Carvajal, Lucas Vázquez og Casemiro skiftede ligeledes væk fra klubben under lignende omstændigheder og er vendt tilbage til Santiago Bernabéu med succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 23-årige offensivspiller har det største potentiale af de spillere der er kommet fra klubbens ungdomsrækker i de seneste år, men det er usandsynligt at Jesé vil videreudvikle sig med så lidt spilletid som han fik i den netop afsluttede sæson.

Real Madrid vil udleje  eller sælge Jesé med en tilbagekøbsklausul for at sikre ham kontinuerlig spilletid. Klubber som Espanyol og Leverkusen meldes som mulige arbejdsgivere.

Lucas Vázquez’ imponerende sæson betyder også, at kanarieren ikke længere er første-indskifter i angrebet. Det er stadig uvist hvilken klub Real Madrid vil sælge til.

Del nyheden med dine venner:

Læs også:

Lucas Vázquez: "Forhåbentlig vender Morata tilbage til Real Madrid"
Morata-retur kan betyde exit for Jesé
Zidane: Morata bliver med sikkerhed

Comments are closed.