Roberto Carlos drømmer om at vende tilbage til Real Madrid

6. november 2015 | af René Bresson

Den brasilianske Real Madrid-legende Roberto Carlos, der lige nu er spillende træner for det indiske hold Delhi Dynamos FC, lægger ikke skjul på, hvad han drømmer om: Han vil være Real Madrid-træner.

Roberto Carlos spillede elleve sæsoner i Real Madrid og blev en sand legende i klubben. I 2007 forlod brasilianeren sin hjerteklub for at fortsætte karrieren i tyrkiske Fenerbahce, men står det til Carlos, vender han tilbage en dag. I udtalelser til Onda Ceros program ‘Al Primer Toque’ siger brasilianeren:

– Jeg lærer og arbejder her for at vende tilbage til Real Madrid som træner eller som landstræner for Brasilien, hvor jeg spillede i 17 år. Jeg tror, at dørene er åbne for mig begge steder. Hvis det en dag bliver muligt at vende tilbage til Real Madrid, gør jeg det med glæde.

Det er ingen hemmelighed, at Carlos’ tidligere holdkammerat, den franske legende Zinedine Zidane, er udset til at træne Real Madrids førstehold, når det rette øjeblik kommer. Zidane er som bekendt træner for klubbens andethold, Real Madrid Castilla, og han var allerede i spil til erstatte Carlo Ancelotti i sommer. Dog kom alle parter frem til den konklusion, at det endnu var for tidligt, og derfor blev Rafa Benítez hentet til klubben i stedet.

Måske kunne Roberto Carlos blive Zidanes assistenttræner?

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.