breaking news

Schmeichel: De Gea-transfersagaen er en joke

29. august 2015 | af René Bresson
Schmeichel: De Gea-transfersagaen er en joke
Transfermarkedet
0

Den danske målmandslegende, Peter Schmeichel, kalder hele David de Gea-transfersagen for en joke.

Den tidligere Manchester United-keeper, den danske legend Peter Schmeichel, håber fortsat på, at David de Gea underskriver en ny kontrakt med hans hjerteklub, Manchester United. Men han kritiserer klubben for den måde, hvorpå de har håndteret situationen.

– Jeg håber, at der kommer en løsning på det hele inden for de næste par dage. Jeg ville elske, hvis David de Gea underskrev en ny femårig kontrakt, det ved I. Han har været helt forrygende de seneste to sæsoner, sagde Schmeichel ifølge Daily Mirror og fortsætter.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men jeg forstår godt, at når Real Madrid, der er fra hans hjemby, banker på døren, så vil du selvfølgelig gerne tilbage dertil.

– Jeg tror, at alle ville have det sådan, så jeg forstår det ganske udmærket. Jeg er meget, meget taknemlig for, hvad han har gjort for Manchester United, og jeg ville ikke bebrejde ham, hvis han tog afsted.

– Men jeg vil have, at situationen bliver løst. Jeg synes, det er en komplet joke, at det er fortsat ind i sæsonen.

 

 

 

Del nyheden med dine venner:

Læs også:

Afslører Sergio Ramos De Gea-handel på Twitter?
De Gea til Real Madrid, Navas til Manchester United
Keylor Navas eller David de Gea næste sæson? Zidane har truffet sit valg

Comments are closed.