breaking news

Sergio Ramos fylder 30 år i dag

30. marts 2016 | af René Bresson
Sergio Ramos fylder 30 år i dag
Indsigt
0

Real Madrid-legenden Sergio Ramos kan i dag fejre sin 30-års fødselsdag.

Sergio Ramos fylder 30 år i dag. Andalusieren er i gang med sin ellevete sæson i Real Madrid og har for længe siden skrevet sig ind i klubbens historie. Med 468 officielle kampe er han den spiller i klubbens historie, der har spillet fjortendeflest kampe. I de 468 kampe står han desuden noteret for 57 mål, og blandt disse finder man uforglemmelige mål som hans hovedstødsperle i Champions League-finalen, der endte med at sikre la Décima, og målet i VM for klubhold-finalen.

Ramos blev født den 30. marts 1986 i Camas, Sevilla, og fik debut i den bedste spanske række for Sevilla i en alder af blot 17 år. Han blev hentet til Real Madrid i 2005 for et beløb af 27 mio. euro, hvilket på det tidspunkt blev anset som værende et kolossalt beløb for en 19-årig forsvarsspiller…

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Real Madrid har Ramos været med til at vinde Champins League (1 gang), VM for klubhold (1 gang), den europæiske Super Cup (1 gang), det spanske mesterskab (3 gange), Copa del Rey (2 gange) og den spanske Super Cup (2 gange). På det spanske landshold har han desuden været en nøglespiller på de hold, der siden 2008 har været EM to gange og VM en enkelt gang.

Tillykke med dagen, capitán!

Læs her, hvordan det gik, da 11-årige Mads fra Danmark mødte legenden i Madrid i sidste uge.

Del nyheden med dine venner:

Læs også:

Sergio Ramos, et årti i Real Madrid
Gode nyheder til Benítez inden el derbi
11-årige Mads fra Danmark mødte sit store idol Sergio Ramos

Comments are closed.