Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Sergio Ramos slår sin personlige målrekord

Sergio Ramos slår sin personlige målrekord

23. januar 2017 | af René Bresson

Efter Sergio Ramos’ to mål imod Málaga i weekenden er han nu oppe på otte mål, et mere end i sæsonerne 2013/14 og 2014/15.

Sergio Ramos må siges at være en forsvarsspiller med målinstinkt. Real Madrids anfører var igen en afgørende figur, da han i weekenden nettede to gange imod Málaga. Med sine to seneste scoringer har andalusieren nu scoret otte mål i denne sæson. Ramos har stort set en halv sæson foran sig endnu, men med sine otte mål har han allerede overgået sine syv mål fra sæsonerne 2013/14 og 2014/15.

Ramos har scoret sine mål i tre forskellige turneringer. Dybt inde i overtiden i den europæiske Super Cup-finale imod Sevilla sørgede han med sin hovedstødsscoring for, at kampen gik i forlænget spilletid. I Copa del Rey scorede han i returopgøret imod Sevilla i ottendedelsfinalerne, og i ligaen har han scoret seks mål, hvilket også er ny personlig rekord i ligasammenhæng. Osasuna, Villarreal, FC Barcelona, Deportivo la Coruña og Málaga har været Ramos’ ofre i La Liga.

Anføreren er med sine otte scoringer den Real Madrid-spiller, der har scoret fjerdeflest mål i denne sæson, og i alt er han oppe på 66 scoringer for Real Madrid i karrieren.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.