Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Spanske medier: Sådan stiller Real Madrid op i aften

Spanske medier: Sådan stiller Real Madrid op i aften

21. november 2015 | af Louay Awada

I aften står Real Madrid og Rafa Benítez overfor sæsonens vigtigste og sværeste kamp, når man på Estadio Santiago Bernabéu tager imod ærkerivalerne fra FC Barcelona. Kampen fløjtes i gang allerede klokken 18.15 af dommer David Fernández Borbalán. 

Real Madrid møder i aften ligaens nuværende tophold FC Barcelona, som er tre point foran Ronaldo og co. Barcelona har i denne sæson vist mange defensive svagheder og det er helt klart noget Real Madrid skal udnytte i aften. Catalanerne har allerede tabt 2 kampe og lukket 12 mål ind efter 11 spillerunder i denne sæson Sammenlignet med i sidste sæson, så tabte Barcelona kun fire kampe og lukkede 21 mål ind.

Rafa Benítez kan glæde sig over at have alle sine spillere rådighed for blot anden gang i hele sæson. Sidst Barcelona gæstede Bernabéu blev det til en flot og sikker sejr på 3-1 til madrilenerne.

Både AS og Marca er enige om at Rafa Benítez stiller op med en 4-3-3-formation og hvilke spillere der kommer til at spille fra start. I forhold til kampen mod Sevilla er der fire ændringer: Navas, Marcelo, Varane, James spiller i stedet for Casilla, Nacho, Pepe og Isco. 

Casemiro har spillet stærkt på det sidste og får genvalg i aften. Brasilianeren skal være stopklods på den defensive midtbane, hvilket skal give mere frihed til Modric og Kroos, som kan komme lidt længere frem på banen. Bale kommer til at spille på venstre kant for anden gang i sæsonen, mens Ronaldo spiller helt på top, idet Benzema åbenbart ikke ses fit nok til at starte inde. James spiller på højre kanten.

Real Madrids forventede hold:

Navas, Marcelo, Ramos, Varane, Danilo; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Ronaldo, James.

Kampen sendes direkte på TV3 klokken 18.15 med optakt fra klokken 17.00.

 

RMA-FCB

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.