breaking news

Syriske flygtninge inviteres til kamp på Santiago Bernabéu

19. september 2015 | af Louay Awada
Syriske flygtninge inviteres til kamp på Santiago Bernabéu
Generel info
0

Uosama, den syriske flygtning der blev sparket ned af en ungarsk kamerakvinde, blev torsdag modtaget af Florentino Pérez på Santiago Bernabéu. 

Ousama Alabed Almohsen og hans to sønner Zied og Mohammad fik en uforglemmelig oplevelse torsdag, hvor de besøgte Estadio Santiago Bernabéu og mødte Florentino Pérez. Den syriske far til fire fik verdens opmærksomhed på sin flugt fra Syrien, efter en episode hvor en ungarsk journalist spændte ben for ham med sit barn i favnen. Florentino Pérez har inviteret dem til dagens ligakamp mod Granada og forærede dem hver et Real Madrid halstørklæde og en cap.

Real Madrid har fra starten vist sin støtte og sympati overfor de syriske flygtninge. Tidligere på måneden donerede klubben blandt andet 1 mio. euro i støtte til de flygtninge, der kommer til Spanien.

Uosama: “Real Madrid er mit og hele familiens hold”
“Det er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg elsker Real Madrid, det er mit og hele familiens favorithold. Jeg er taknemmelig for den velkomst præsidenten har givet os. I Syrien drømte vi om at se en Real Madrid-kamp, og nu kommer det til at ske. Jeg er rigtig glad.”

Rundvisning på Bernabéu
Ledsaget af Emilio Butragueño, Real Madrids direktør for institutionelle forbindelser, fik de mulighed for at betræde banen og besøgte holdets omklædningsrum.

Perez møder Uosama, Mohammad og Zied

Artiklen fortsætter under annoncen

Mødte Benítez og spillerne
Uosama og hans to sønner besøgte i går, fredag, Real Madrids træningsanlæg før træningen, hvor de mødte spillerne og Rafa Benítez. Lille Zied fik lov til at møde sit idol og helt, Cristiano Ronaldo, hvor der også blev taget billeder på træningsbanen.

12033479_1190702077622940_979015524_n-2
12032579_1190702067622941_1254595469_n

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.