breaking news

Tårevædet Marco Asensio præsenteret på Santiago Bernabéu

16. august 2016 | af René Bresson
Tårevædet Marco Asensio præsenteret på Santiago Bernabéu
Generel info
0

En bevæget Marco Asensio blev i dag præsenteret som ny Real Madrid-spiller på Santiago Bernabéu. Her er, hvad Florentino Pérez og hovedpersonen selv sagde til præsentationen.

Den 24. november 2014 købte Real Madrid det unge stortalent Marco Asensio for 3,9 mio. euro af Mallorca, hvor spanieren er født og opvokset. Han spillede resten af sæsonen hos øboerne. Sidste sæson blev Asensio lejet ud til Espanyol, hvor han i alle turneringer nåede op på 12 assists. I denne sæson er Asensio endelig klar til at tørne ud for sin hjerteklub Real Madrid, og derfor kunne madrilenerne præsentere stortalentet på Bernabéu i dag.

– I dag er en stor dag, fordi vi siger velkommen til en fantastisk spiller. Indiskutabel kvalitet, som har drømt om at spille her. Velkommen til din klub, Marco Asensio. Jeg ved, dette var dit store ønske, og at du bærer klubben i dit hjerte. Real Madrid har valgt dig for, at du skal være en del af klubbens historie, og du har også valgt Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen

For 12 år siden fandt dine forældre mig på Mallorca og sagde til mig: Præsident, dette er min søn Marco, og en skønne dag kommer han til at spille i Real Madrid. Dengang var du 8 år gammel. Denne trøje indebærer, at man aldrig giver op. Du er den yngste spiller i historien til at score et mål for os i en europæisk turnering.

20-årige Asensio sagde selv følgende:

– Det er en følelsesladet dag. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var lille. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for denne trøje.

Da Asensio skulle til at sige det følgende, brød han ud i tårer:

– Jeg vil gerne takke min familie og min mor, som støtter mig fra oppefra.

Velkommen til Real Madrid, Asensio.

Del nyheden med dine venner:

Læs også:

Real Madrid skal have gang i svingdøren

Comments are closed.