Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
The Mirror: Bale forlader ikke Real Madrid

The Mirror: Bale forlader ikke Real Madrid

31. juli 2020 | af René Bresson

Gareth Bale skulle ifølge The Mirror have meddelt til Wales’ landstræner Ryan Giggs, at han ikke har i sinde at forlade Real Madrid på trods af manglende spilletid.

Zinedine Zidane skal ikke gøre sig nogle forhåbninger om at slippe af med Gareth Bale efter denne sæson, selvom waliseren ikke indgår i franskmandens planer for næste sæson. Et tydeligt bevis på det er, at Bale ikke fik ét eneste minuts spilletid i de sidste syv LaLiga-kampe i indeværende sæson. Efter coronapausen har offensivspilleren kun spillet 29 og 71 minutter i sejrene over henholdsvis Eibar og Mallorca.

Ikke desto mindre har Bale ingen intention om at forlade den spanske hovedstad foreløbigt. Ifølge the Mirror skulle Bale have meddelt til Ryan Giggs, Wales’ landstræner, at han bliver i Madrid næste sæson, selvom det kommer til at betyde, at det kommer til at gå ud over hans form frem mod EM næste sæson. Bale har kontrakt med Real Madrid frem til juni 2022, og han har tænkt sig at indkassere enhver euro af de 14,5 mio. euro, han modtager hvert år.

Sidste år var Bale ellers tæt på at forlade klubben. “Jo hurtigere Bale smutter, desto bedre”, sagde Zidane på et pressemøde under opstartssæsonen. Handlen, der var tæt på at sende waliseren til kinesisk fodbold, gik dog i vasken, og i stedet har Real Madrid haft den løntunge fodboldspiller siddende på bænken det meste af sæsonen.

Hvis man skal tro the Mirror, kommer samme scenarie til at gentage sig næste sæson…

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.