Toni Kroos assisterer mere end nogen anden i La Liga

27. januar 2017 | af René Bresson

Toni Kroos er den spiller i La Liga, der på nuværende tidspunkt har lagt op til flest scoringer.

Toni Kroos er manden, der skaber balancen på Real Madrids centrale midtbane. Han er både fundamental, når spillet skal bygges op, og når boldene skal erobres. Og tyskeren har i denne sæson også bevist, at han er vigtig, når der skal scores mål. Kroos er nemlig den spiller, der har lagt op til flest mål, nemlig 10. Otte gange har han stået for en målgivende aflevering i La Liga, hvilket gør ham til turneringens bedste assistmager. Neymar (6), Parejo, Luis Suárez, Piatti og Nani (5) er de spillere, der når tættest på Kroos.

Forbindelsen med Sergio Ramos

I denne sæson har samarbejdet mellem Kroos og Ramos været ekstraordinært. Kroos har lagt op til fire af Ramos’ mål i ligaen indtil videre. Pepe, Varane, Benzema og Morata er de andre spillere, som har udnyttet hans millimeterpræcise afleveringer til at score.

Med otte målgivende afleveringer har Kroos allerede slået sin personlige assistrekord i ligaen fra de forgangne sæsoner. I sæsonen 2014/15 lagde han op til seks mål og i sidste sæson lagde han op til syv. Ser man på alle turneringer samlet, er han to assists fra at slå sin rekord i en sæson: i 2014/15 nåede han op på 12 assists.

Seneste nyt:

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Karim Benzema

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Danilo

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Fabio Coentrao

De 4 syndere i Real Madrid efter Copa del Rey-elimineringen: Zinedine Zidane

Colombiansk medie: James Rodríguez ude med ny skade

Cadena Cope: Pepe takker ja til kæmpeløn i Kina

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.