Toni Kroos vækker begejstring efter opvisning i Paris

22. oktober 2015 | af René Bresson

Toni Kroos har ikke fået en flyvende start på den indeværende sæson. I gårsdagens kamp imod Paris Saint Germain viste tyskeren dog sin klasse i sin mere fremadrettede position, og det vækker begejstring i klubben. Ingen har en større pasningssikkerhed i Champions League end ham.

Toni Kroos spillede i aftes sin bedste kamp i denne sæson. Luka Modric, der netop kom ud af en skade, tog plads på bænken fra start, og det betød, at Kroos fik muligheden for at svinge dirigentstokken på midtbanen. Og det gjorde han fremragende.

Med Casemiro som en perfekt væbner beviste Kroos, at han i højere grad brillerer, når han spiller længere fremme på banen. Når han ikke konstant skal bekymre sig om at kigge sig over skulderen, og når han har større frihed til at gå med frem, har tyskeren større spilindflydelse og spiller langt mere vertikalt. Real Madrids største chance blev skabt af netop Kroos, der med en perfekt indenomsaflevering til Jesé sendte ham alene med Trapp. Desværre for Real Madrid var det dog keeperen, der kom bedst ud af den duel.

Kroos gav en sand opvisning i spilfordeling, støttede på alle tidspunkter sine holdkammerater og valgte altid den rigtige løsning, når han skulle af med bolden. Ifølge Marca er man i klubben henrykte over Kroos’ kamp og betragter det som en af højdepunkter fra kampen.

En pasningssikkerhed på 94 %

Når man kigger på tallene fra kampen, understøtter de også det indtryk, han efterlod. I går havde en pasningssikkerhed på 94 procent. 79 ud af 84 pasninger fandt en holdkammerat. I første halvleg havde en endda en pasningssikkerhed på 100 procent! Når man oven i købet medtænker omstændighederne – en svær udekamp imod Paris Saint-Germain – er Kroos’ statistikker endnu mere utrolige.

Kampen i går bekræfter Kroos som en af de mest boldsikre spillere i Champions League. Ingen spillere i turneringen, der har lavet over 300 pasninger, når op på tyskerens pasningssikkerhed på 95 procent. Han har forsøgt sig med 329 pasninger og er lykkedes med 312. PSG’s Verratti og Motta når op på 93 procent.

Kroos er på toppen fysisk

Den tyske landsholdsstjerne fordeler ikke blot spillet fremragende, han tager også arbejdshandskerne på, når bolden skal erobres. Når man ser på hans varmekort, vil man se, at han dækkede hele banen, og han løb i alt 11,4 kilometer, mere end alle andre midtbanespillere på banen. Desuden tog han sig også af alle hjørnespark og frispark fra siden.

Kroos er tilbage.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.