Truppen mod Wolfsburg

11. april 2016 | af Louay Awada

Zinedine Zidane har i dag udtaget truppen til morgendagens returopgør Champions League-kvartfinalen mod de tyske vicemestre fra Wolfsburg. Den er den ungarske dommer Viktor Kassai der skal dømme kampen.

Real Madrid og Zidane står i morgen aften overfor det der kan betegnes som sæsonens vigtigste kamp, idet den med næsten al sandsynlighed kommer til at definere madrilenernes sæson som en succes eller en fiasko hvis det ender med et exit.

Holdet skal bygge videre på den gode stime af kampe det har været inde i hvis vi ser bort fra 2-0-nederlaget i onsdags til netop Wolfsburg. Før nederlaget til tyskerne havde Real Madrid vundet de seneste seks kampe, herunder en flot sejr ude mod FC Barcelona.

Hele holdet spillede under niveau i Tyskland og historisk set har Real Madrid det også svært i Tyskland. I morgen aften skal de tidobbelte Champions League-mestre lave et ‘remontada’ og indhente et 2-0-nederlag, og det er langt fra umuligt med alle de magiske europæiske aftener Bernabéus publikum har været vidne til.

Zidane har udtaget hele truppen til morgendagens kamp – 22 førsteholdsspillere og Castilla-angriberen Borja Mayoral. Her kan Zizou glæde sig over at have Benzema og Varane til rådighed igen.

Det forventes, at Zidane stiller med samme opstilling som i El Clásico-sejren mod FC Barcelona.

Truppen til kampen: 

Målmænd: Keylor Navas, Casilla, Yáñez.
Forsvar: Varane, Pepe, Ramos, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa, Danilo.
Midtbane: Kroos, James, Bale, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco.
Angreb: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vázquez, Jesé, Mayoral.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.