Markedsværdien af truppen spiller for spiller

7. september 2016 | af Louay Awada

Real Madrid-truppens markedsværdi er stigende. Ifølge Transfermarkt er værdien af de 24 spillere Zinedine Zidane har haft til rådighed det seneste års tid steget med 8%.

Transfermarkt har vurderet spillerne på baggrund af alder, seneste præstationer, hvor konsistente præstationerne er, potentiale, international erfaring samt salgbarhed.

Ifølge Transfermarkt havde truppen fra 2015/16-sæsonen en markedsværdi på 706 mio. euro, i dag er dette tal steget til 764 mio. euro. Kigger man nærmere på deres oplysninger ses det, at Marco Asensios værdi er steget fra 3,5 mio. euro til 12 mio. euro i løbet af det seneste år – en stigning på hele 242%.

James: 80 mio. betalt, nu 70 mio. værd

Selvom James Rodríguez stadig er vurderet til en lavere pris end den Real Madrid betalte i 2014, så er hans markedsværdi steget med 16% siden sidste år. Hvis colombianeren får sine chancer under Zidane i denne sæson vil hans værdi stige yderligere.

Valoración

Begge ender af skalaen
Real Madrid betale 36 mio. euro i 2009 da man hentede en 21-årig Karim Benzema, i dag er han vurdereret til 60 mio. euro. Kroos blev hentet for 25 mio. euro på det sidste år af sin kontrakt, i dag er han vurderet til 55 mio. euro.

Kovacic blev købt for 35 mio. euro og er nu vurderet til en værdi af 20 mio. euro. Danilo blev hentet for 31,5 mio. euro og er nu blot vurderet til 18 mio. euro.

Faldet i værdien på Modric, Ronaldo og Pepe, som har haft en god sæson er påvirket af spillernes alder.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.