Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Varane afviste Manchester United og Mourinho

Varane afviste Manchester United og Mourinho

5. september 2016 | af René Bresson

Raphaël Varane afviste i det netop lukkede transfervindue et lukrativt tilbud fra Manchester United, hvor José Mourinho havde udset franskmanden til at blive en nøglespiller i hans projekt på Old Trafford. I et interview med Canal Plus fortæller Varane hvorfor.

Manchester United gjorde, hvad de kunne for at lokke Real Madrids unge forsvarskomet Raphaël Varane væk fra den spanske hovedstad. José Mourinho havde udset Varane som makker til Eric Bailly i De Røde Djævles centrale forsvar, men endeligt måtte portugiseren opgive håbet om at hente stortalentet til Manchester.

– Jeg besluttede at blive (i Madrid), fordi det er det, jeg vil, og fordi jeg er glad her, udtaler Varane til Canal Plus.

Mourinho har altid været stor fan af franskmanden. I sin tid i Madrid foretrak han Varane over Pepe og udtalte i den forbindelse, at “Pepes problem er, at han er blevet overhalet af Varane, det er ikke nemt for en mand på 31 år at miste sin plads til en på 19”.

– Det er ikke nemt at sige nej til José Mourinho, men man er nødt til at afveje fordelene og ulemperne. Vi er mænd, vi er nødt til at tage beslutninger, og sådan er det. Manchester United er en stor klub, men fra det øjeblik Real Madrid og jeg var enige om projektet, så var der ikke mere at sige, tilføjede Varane.

Til sidst refererede Varane til Zidane.

– Den tillid, han har til mig, og hans støtte er rigtig vigtigt. Det var vigtigt for mig, og han har fra starten af forsikret mig om, at jeg bliver en vigtig del af hans projekt.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.