Zidane: Cristiano? Jeg spillede også dårlige kampe en gang i mellem, og hvad så?

20. januar 2017 | af René Bresson

Real Madrid møder i morgen Málaga på Santiago Bernabéu i La Liga. Zinedine Zidane talte på dagens pressekonference om truppens tilstand efter de to nederlag i træk imod Sevilla og Celta Vigo.

Om kritikken af Cristiano Ronaldo

“Cristiano kommer altid til at modtage kritik. Når han ikke scorer, når han spiller på en anden position… Det er han vant til. Ligesom alle andre er han fokuseret på den næste kamp. Han vil altid være den spiller, der gør forskellen på holdet. Nogle gange spiller han dårligere end andre, det skete også for mig. Og hvad så? Det vigtigste er at fortsætte med at arbejde.”

Om Cristiano på 9’er-positionen
“Han spillede der den anden dag. Vi tænkte, at det var rigeligt med Asensio på kanten. Han kan sagtens spille der, men vi mener, at den bedste position for ham er på venstrefløjen, hvor han altid har spillet, og det bliver der ikke ændret på.”

Om hans fornemmelse af truppen
“Det her er fodbold, man kan ikke vinde alle kampe. Ligesom i livet. Jeg tænker kun på at arbejde og med en tro på, at vi kan gøre det bedre. Før kunne vi også sagtens forbedre os. Før fik vi en chance og scorede. Vi skal koncentrere os mere. Jeg er ikke bekymret.”

Om presset for at vinde
“Det der med, at man ikke kan fejle mere, eksisterer ikke. Vi vil lægge denne stime bag os med overbevisning. Presset hviler på mig, men det har det gjort, siden jeg skrev under med klubben. Det kommer jeg altid til at have, indtil jeg ikke er her længere. Det gør, at jeg bliver bedre og stærkere for hver dag.”

Om Málaga
“Jeg så kampen imod Barça direkte, og jeg har set mange af Málagas kampe på video. Resultaterne har ikke været positive for dem, men det betyder ikke noget. Det er et godt organiseret hold, der ved, hvordan man spiller, men vi skal bekymre os om os selv.”

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.