breaking news

Zidane: Der er ingen favoritter i finalen

27. maj 2016 | af Mirwais Raghestani
Zidane: Der er ingen favoritter i finalen
Interviews
0

Zinedine Zidane talte med pressen forud for lørdagens Champions League-finale mod bysbørnene fra Atlético Madrid. ElMadrid.dk bringer her nogle af det vigtigste pointer fra pressemødet.

Atlético: Atlético er en enhed. Det gør alt som et hold og efterlader ingen. Der er en grund til, at de er i finalen, og de vil gøre kampen kompliceret. Det bliver en svær kamp, men vi er forberedte. Spillerne ønsker bare, at kampen starter efter 15 dages forberedelse. Vi skal først og fremmest forsvare os godt, når vi ikke har bolden, og så har vi offensive kræfter foran til at angribe.

Sidste El Derbi: Der er gået tre måneder siden sidste El Derbi, og vi er bedre i alle henseender, men det har ingen betydning. Jeg er tilfreds. Vores arbejde har været enormt og vi vil give os fuldt ud. Vi må se, hvad der sker, men vi er forberedte. For mig er ingen favoritter, chancen er 50/50.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cristiano Ronaldo: Han har det godt og er på 100 procent. Han havde nogle problemer tidligere, men det var ikke det samme som i Manchester.

Første finale som træner: Det er anderledes. Jeg har været i finalen som spiller, assistenttræner og nu som manager. Jeg er glad og er, ligesom hele holdet, spændt på kampen. At komme til finalen er aldrig let. Det, som spillerne har udført, har været fænomenalt. Det er en finale, og vi ser alle frem til at spille den.

Når kampen starter bliver det meget stressende, men det er en del af jobbet som træner, og jeg nyder det. Jeg har oplevet det som spiller, men det er noget helt andet end at opleve det som træner. Ancelotti har fortalt mig meget, og inden kampen i Lisabon fortalte han, at jeg forhåbentlig en dag ville opleve det som træner.

Forskel fra finalen i Lisabon: Nogle spillere er rejst, men målet i denne klub er altid den samme: Sammenhold, indsats, holdånd og kvalitet i spillet. Det er det eneste, vi skal forsøge at gentage i morgen og give alt.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.