Warning: Creating default object from empty value in /var/www/elmadrid.dk/public_html/wp-content/plugins/wptouch/core/admin-load.php on line 106
Zidane: Morata bliver med sikkerhed

Zidane: Morata bliver med sikkerhed

31. juli 2016 | af René Bresson

Zinedine Zidane talte på en pressekonference efter Real Madrids 3-2-sejr over Chelsea i går. Franskmanden var glad for sejren, der kom i hus efter en fremragende første halvleg af madrilenerne, som førte med 3-0 ved pausen. Zidane fortalte, at Morata med sikkerhed bliver i klubben denne sommer, og at Jesé forhandler med Paris Saint-Germain.

– Jeg synes, holdet er på rette vej. Vi er ti dage (fra Super Cup-kampen, red.), og vi har en kamp mere til at forberede os til den 9. Det er rigeligt, tror jeg, sagde Zidane ifølge AS.

– Isco havde en småskavank, efter at han fik et hårdt slag. Det var bedst, at han ikke spillede i dag, og at han er klar til på onsdag.

Om Jesés fravær sagde Zidane:

– De (Jesé og hans agent) snakker med PSG, men der er stadig intet underskrevet. Planen var ikke at risikere noget med ham.

Mariano scorede et fremragende mål til 3-0 i går, og om dominikanerens situation i klubben bemærkede Zidane:

– Han ved, hvilke spillere der er. Morata er kommet. Det ville være godt, hvis han spillede mere end blot nogle minutter. Når vi kommer tilbage til Madrid, tager vi en snak om hans situation, og så tager vi den bedste beslutning for ham og klubben. Men det bedste for ham er, at han får spilletid.

Morata til Chelsea? Det afviser franskmanden:

– Han er Real Madrid-spiller. Vi er glade for ham. Han er vendt hjem, og han bliver her med sikkerhed i år.

Morata er ikke kommet på måltavlen endnu, men det bekymrer ikke Zidane.

– Det her er lige begyndt. Han er ved at finde formen. I dag gjorde han det rigtigt godt i forhold til, hvad vi ønsker af ham. Han søger dybden, hjælper med at forsvare og hjælper de andre. Jeg er tilfreds.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.