Zidane om El Clásico: Det er en kamp for BBC

1. april 2016 | af Mirwais Raghestani

Real Madrid møder lørdag aften F.C. Barcelona i den legendariske El Clásico. I den anledning svarede Zinedine Zidane på spørgsmål fra pressen. Her er, hvad han havde at sige.

Varanes skade: Det er noget, vi ikke kan kontrollere. Han spillede begge kampe for Frankrig og har følt en utilpashed. Han vil blive undersøgt, så vi kan finde ud af, præcis hvad det er. Når man spiller to kampe på så kort tid, så kan sådan noget ske.

Optimisme: Vi er her for at vinde alle kampe, og vi har forberedt os godt på opgøret. Der er tre point i spil, og vi vil gøre alt for at sikre dem.

Eksamen for Real Madrid?: Nej, for vi har en god dynamik på holdet, som vi vil prøve at bevare. Som jeg har sagt før, så er det en speciel kamp, men i sidste ende er det endnu en kamp ligesom alle andre. Folk vil gerne se en god kamp, men det vigtigste for mig er, at holdet yder sit bedste. Jeg føler mig heldig over at være så tæt på sådan en kamp.

Revanche: Jeg har ikke talt om dette. Holdet ved, hvad der skete sidst, men som jeg før har sagt, så er det en ny kamp. Det er andre omstændigheder, og vi vil gøre, hvad vi kan for at vinde.

Rotationer i forbindelse med El Clásico: Det vigtigste for mig er kampen i morgen. Derefter koncentrerer vi os om kampen på onsdag. Jeg vil sætte det hold, jeg vurderer er bedst til i morgen. Der vil altid være rotationer, og det kommer der til at være hele sæsonen.

Episoden med Luis Enrique: Det er, hvad der sker nogle gange på banen. Det er noget, han har glemt nu. El Clásico er det smukkeste, der eksisterer for en spiller. Nu har jeg muligheden for at opleve det som træner, og det er jeg lykkelig over.

Kroos: Han har det godt. Jeg tror bare, det har været en forskrækkelse. Han forlod træningen blot med ømhed.

Ronaldos brændte straffespark: Det bekymrer mig ikke, for det er en del af spillet, at man til tider misser. Han svarede igen den anden kamp, og han ser ikke ud til at være påvirket. Han er kommet godt tilbage fra landsholdspausen.

Fremtiden uden titler: Som ansat i Real Madrid ved du, at kun en sejr tæller. Jeg kender alt til klubbens forventninger, fordi jeg selv har været spiller her. Jeg tænker ikke over, hvilke titler vi kan vinde. Det vigtigste er at fortsætte med at arbejde hårdt, og så må vi se til sidst. Der kan altid ske noget positivt.

BBC, der endnu ikke har vundet over Barcelona: I morgen er en kamp, hvor vi kan ændre på det, og det er det, vi vil prøve på.

Zidanes humør: Jeg kommer til at sove roligt i nat. Det er en fodboldkamp, og det skal vi nyde. Jeg vil i hvert fald nyde min første El Clásico som træner i morgen.

4-0 i den omvendte kamp: Jeg har set kampen i forbindelse med forberedelserne, men det er ikke noget, jeg har talt med spillerne om.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.