breaking news

Zinedine Zidane: Sæsonen er ikke slut endnu

27. februar 2016 | af Mirwais Raghestani
Zinedine Zidane: Sæsonen er ikke slut endnu
Pressen
0

Zinedine Zidane lød optimistisk på pressmødet forud for lørdagens El Derbi. Her er nogle af de vigtigste punkter fra pressemødet.

Skader: Vi ved at Marcelo har en overbelastning i lægmusklen og vi er nødt til at være betænksomme. Han har ikke trænet i dag, og vil ikke være en del at truppen. Pepe arbejder fortsat og Bale træner stadig for sig selv, men ellers har resten af truppen det godt.

Første El Derbi: Jeg bekymrer mig kun om at være klar. Vi har haft en god uge og er klar til at spille en god kamp. Det er El Derbi, men en kamp som alle andre, hvor vi skal give alt hvad vi har. Vi vil fortsætte med at spille, som vi gør. Vi kommer til at få det svært, det er klart.

Besked til tilhængerne: Jeg ønsker af tilhængerne at de, ligesom spillerne, er klar fra starten og støtter holdet som altid. Det er et derbi og det er specielt.

Vigtigheden af kampen: Det er en vigtig kamp for tilhængerne, men først og fremmest for spillerne. De er professionelle og ved hvad de skal gøre. Nogle gange lykkedes tingene ikke, men jeg har tiltro til professionalismen hos alle spillerne. Det vigtigste er, at vi spiller vores bedste og gør alt hvad vi kan. Det nytter ikke at spille godt i kun 9 minutter, og omvendt går det heller ikke at spille dårligt i så lang tid. Det vigtigste er, at vi ved, hvad vi skal gøre på banen.

Marcelos erstatning: Danilo er perfekt, han har trænet ligesom resten af truppen, men i øjeblikket er det andre, der har fået lov at spille. Han er en vigtig spiller for mig, og jeg er tilfreds med hans arbejde. Jeg skal tage nogle beslutninger, og vi må se, om han spiller, men han er klar.

Benzema: Han er en vigtig spiller for holdet, og føler ikke nogle problemer længere. Han har evnen til at gøre alt i en kamp. Det vigtigste for os, mere end hans mål, er hans hårde arbejde. Han kender holdet godt, og jeg beder ham om, altid at være motiveret. Hans job er at score mål, men lige så meget at spille godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fejl i Malaga: Vi ved at Atlético forsvarer godt, men de er ikke et defensivt hold. Det er et komplet hold og vi kender kampens vanskelighed. I malaga lavede vi fejl, som vi har analyseret specielt vores andenbolde. Hver kamp har sine småting og i morgen er en ny kamp. Jeg har ting jeg skal sige til truppen, men ellers er vi klar til at spille som vi ved, på vores måde.

Farvel til La Liga: Jeg vil være ærlig: Nej. Der må ske hvad der ske, vi vil ikke smide håndklædet i ringen før sæsonen slutter, der er stadig point at spille om. Det bliver altid mere besværligt, når man taber point, men vi har kampe at koncentrere os om, også i Champions League. Vores sæson slutter ikke i morgen.

Simeone: Han er en meget vigtig træner for sit hold, og jeg sætter stor pris på ham både som træner og som spiller. Han har et udfordrende hold, og jeg skal finde nogle nøglepunkter for at vinde kampen.

Mayoral: I morgen indgår Mayoral i truppen. Han spiller godt for Castilla, for el Juvenil og træner rigtig godt. Han er klar til at være sammen med os.

Forventninger til kampen: Jeg vil gerne se en god fodboldkamp. Vi er klar over, at vi vil blive udfordret, da vi spiller mod et svært hold, men vi har også vores våben.

James: Det er svært at svare på. Jeg skal træffe nogle nogle svære beslutninger. Han gør sit bedste, ligesom alle andre. De lægger deres sjæl i alle træningerne såvel som kampene. Jeg har selv været spiller, og ved, at nogle gange lykkedes tingene og andre gange ikke. Det er vigtigste er attituden, og jeg er meget stolt af attituden hos alle spillere. Det er det vigtigste for mig.

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.