Zidane udtaler sig om Real Madrids transferkarantæne

17. januar 2016 | af Mirwais Raghestani

Zinedine Zidane talte i går på pressekonferencen forud for søndagens ligakamp imod Sporting Gijón. Her startede franskmanden ud med at svare på spørgsmål om Real Madrids transferkarantæne, hvorefter det kom til at handle mere om dagens kamp. ElMadrid.dk bringer her nogle af de vigtigste punkter fra pressemødet.

Transferkarantænen: Det forekommer mig absurd. Jeg har boet hele mit liv her i Madrid med min kone og børn. Det generer mig en smule, at der stor fokus på mine børn, fordi det er en absurd sag. Det vigtigste er, at vi ved, hvad der er sket, men jeg er rolig og tror, det vil løse sig i løbet af næste uge. Lige nu vil jeg koncentrere mig om, hvad vi skal gøre i morgen og tænke på at spille fodbold.

Sporting Gijón: Vi ved, at vi møder et godt hold, der kommer hertil (Santiago Bernabéu) for at spille en god kamp. Vi er derfor nødt til at fokusere på det, vi har arbejdet på hele ugen og være klar fra start. De har gode spillere, så vi er nødt til at være opmærksomme, men jeg vil ikke sige, at vi frygter dem.

Cristiano Ronaldo: Han er en vigtig spiller for holdet, og han har min fulde tillid. Jeg mener ikke, han spiller dårligere end tidligere, men der er altid fokus på Cristiano. Hvis han har en dårlig periode på 15 minutter, bliver der talt om det. Jeg håber, han kommer godt ind i kampen i morgen og scorer mange mål i morgen.

Sergio Ramos: Han har det bedre. Det er vigtigt, at vi ikke tager nogen chancer, og han skal have tid til at blive helt klar. Jeg forventer, at han træner med resten af gruppen i starten af næste uge.

James Rodríguez: Hvorvidt han starter inde eller ej, får I at se i morgen. Jeg har ikke tænkt mig at afsløre det nu af principielle årsager. Vi får at se i morgen.

Pogba: Det er en ekstraordinær spiller, men jeg koncentrerer mig om min egen trup. Det er dem, der har muligheden for at sikre os titlerne i slutningen af sæsonen. Jeg er tilfreds med den trup, jeg har.

Copa del Rey: Det er selvfølgelig ærgerligt med situationen i Copa del Rey, men nu har vi muligheden for at arbejde på det, der kommer. Det er vigtigt i forhold til Champions League og La Liga, fordi vi nu har tre uger, hvor vi kan træne. Vi arbejder godt, og det er heldigt for os, at vi har tiden til at træne.

 

 

Del nyheden med dine venner:

Comments are closed.